Ga naar de inhoud

Hoveniersbedrijf in regio Den Haag

Hovenier met passie voor het groen

De Plant Technicus

Een gepassioneerde hovenier in regio Den Haag

Ben je op zoek naar een ervaren en enthousiaste hovenier voor je tuin of balkon in de regio Den Haag? Dan ben je bij het juiste adres gekomen. De Plant Technicus heeft al ruim 15 jaar ervaring in het onderhoud van tuinen, aanleg van beplanting en beregening.

17 jaar ervaring

Ecologische gedachte

Werkzaam in de Randstad

Tuin onderhoud in omgeving Den Haag

Wilt u een eenmalige onderhoudsbeurt of periodieke onderhoudsbeurt van de tuin, alles is mogelijk. Samen kijken we naar de wensen en zal ik zorgen dat het juiste onderhoud wordt uitgevoerd. Tuin onderhoud wat ik kan uitvoeren is voor- en najaarsbeurt, boomonderhoud, gazononderhoud. Ook bemesting, onkruid verwijderen, bestrating reinigen en nalopen van beplanting valt onder het onderhoud.  

Aanleg van beplanting in omgeving Den Haag

De aanleg van beplanting in de tuin is geen eenvoudig klusje. Er moet goed gekeken worden naar de ligging van de tuin, de grond en de wensen van de klant. Ik kies er voor om je tuin zo ecologisch en duurzaam mogelijk te beplanten. Ik kies dus niet voor eenjarige planten, maar planten en gewassen waar je jaren plezier van kan hebben. Dit bespaart je kosten en draagt bij aan de duurzame gedachte.

Hoe maak je de tuin gereed voor het najaar?

Herfstklaar is het nieuwe winterklaar.

Diensten waar je tuin van gaat bloeien

Onderhoud

Lees meer

Aanleg

Lees meer

Beregening

Lees meer

Luister gratis onze Podcast Tuinmannen via Spotify

Samen met Roelof de Vries, bekend van o.a. Radio RoMaNo, maak ik een tweewekelijkse podcast met alles rondom tuinieren en het leven in en rondom de tuin. 

Op zoek naar een gepassioneerde hovenier?

Maak dan snel een afspraak. Samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden in jouw tuin.