Ga naar de inhoud

Tuin aanleg

Een prachtige tuin is het verlengstuk van je huis. Sla de deuren open, geniet van het groen. Klinkt dit als muziek in de oren? Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden in jouw tuin. 

Aanleg van groene tuinen

Om je tuin tot een blijvend paradijs te transformeren, is een stevige basis cruciaal. Gewapend met kennis over de perfecte materialen, een zorgvuldige grondbewerking en een weldoordacht beplantingsplan, kun je een oase van duurzaamheid opzetten die standhoudt door de jaren heen. Stel je voor: een plekje onder het natuurlijke baldakijn van sierlijke takken, drijvende wolken en de stralende zon, waar je elke dag opnieuw thuiskomt. Samen hebben wij alle ingrediënten in handen om deze droom tot werkelijkheid te maken, altijd met een ecologisch, biodivers en duurzaam hart.

Diensten waar je tuin van gaat bloeien

Op zoek naar een gepassioneerde hovenier?

Maak dan snel een afspraak. Samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden in jouw tuin.

Biodiverse beplanting?

Iets wat steeds belangrijker wordt in de tuinen; biodiversiteit. Maar wat is het precies? En hoe kunt u dit toepassen in de tuin of op uw balkon?

Luister gratis onze Podcast Tuinmannen via Spotify

Samen met Roelof de Vries, bekend van o.a. Radio RoMaNo, maak ik een tweewekelijkse podcast met alles rondom tuinieren en het leven in en rondom de tuin. 

Tuin projecten

Bekijk de verschillende projecten die ik heb gedaan.

Vind hier mijn projecten in tuin aanleg, onderhoud en beregening. 

Hovenier in tuin onderhoud en aanleg

Waarom De Plant Technicus

15 jaar ervaring

Ecologische gedachte

Meedenkend

Persoonlijk & eerlijk