Ga naar de inhoud

Aanleg kindvriendelijke tuin
in Wassenaar

Een complete tuin make-over die vriendelijk voor het kind en oog zijn! Ik kom bij je langs om te kijken of we jouw droomtuin of balkon kunnen realiseren

Project

Tuinaanleg in Wassenaar

In Wassenaar ben ik kort geleden aan de slag gegaan om een tuin van 96 m² een make-over te geven. Alles eruit, en een compleet nieuw aangelegde tuin als eindresultaat. De belangrijkste wens van de klant was dat er voldoende ruimte was om lekker te ontspannen, maar waarin de kinderen ook in konden spelen.

Nieuwe borders

Hergebruik beplanting

Biodiverse inrichting

Benieuwd wat ik voor jouw tuin kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, ik kom graag kijken en gezamenlijk een stap dichter bij jouw droomtuin komen

Ruimte maken

Om te beginnen ben ik begonnen met het verwijderen van doorgegroeide coniferen en oude, zieke bomen. Hierdoor creëer je licht en ruimte in de tuin. Daarna begonnen we met het verwijderen van de oude tegels die in de tuin lagen, en hebben we gezorgd voor een goede grondbewerking om er voor te zorgen dat het gazon goed kan groeien!

Aanleg tuin en terras

Aan het huis is een terras aangelegd die bestaat uit een oud-Hollandse tegel, afgewisseld met authentieke rode klinkers. Aan de de achterzijde van de tuin is een zonneterras aangelegd. Hier hebben we dezelfde oud-Hollandse tegels gebruikt. Nu is het een heerlijke plek om een lekkere loungeset te plaatsen en te genieten van de zon. Nu de de tuin zijn vorm heeft gekregen wordt er een op maat gemaakt plant plan bedacht om de tuin tot een heerlijke groene plek te maken waarin genot speelplezier en ontspanning centraal staan.

Het eind resultaat