Ga naar de inhoud

Bedrijfstuinen en VvE Tuinonderhoud

Een groene omgeving om in te wonen én werken is belangrijk voor iedereen!

Onderhoud bedrijfstuinen

Niet alleen thuis verdient de tuin de aandacht!

Niet alleen thuis verdient de tuin de juiste verzorging. Ook op het werk verdient de tuin alle aandacht! Wij begrijpen het belang van een verzorgde en uitnodigende buitenruimte voor bedrijven en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Als specialist in het tuinonderhoud, bieden we daarom ook de ruimte voor het onderhouden van bedrijfs- en VvE tuinen aan. Dit zorgt voor een positieve impact op de werkomgeving en leefkwaliteit.

jaarrond

Vaste afspraken

Bemesten

Een groene eerste indruk

Een goed onderhouden bedrijfstuin is het visitekaartje van jouw onderneming. Het straalt professionaliteit en zorg uit, en verwelkomt bezoekers en medewerkers in een inspirerende omgeving. Wij nemen we de zorg voor jouw bedrijfstuin uit handen, zodat jij zich kunt focussen op wat jij het beste doet. Onze diensten voor bedrijfstuinen omvatten:

  • Regelmatig tuinonderhoud: Van wekelijks maaien van het gazon, het snoeien van de hagen tot onderhoud van borders vol groei en bloei. Wij zorgen dat alles er op zijn best uitziet.
  • Seizoensgebonden beplanting: Wij kiezen en beplanten bloeiers en sierlijke planten die passen bij het seizoen en jouw bedrijfsimago.
  • Speciale projecten: Van tuinmeubilair tot unieke plantenbakken, wij realiseren jouw specifieke wensen.
  • Duidelijkheid vooraf: Een vooraf opgesteld onderhoudsplan wordt opgenomen in een onderhoudscontract. Dat zorgt er voor dat de tuin het jaarrond mooi en gezond blijft.

Op zoek naar een gepassioneerde hovenier?

Maak dan snel een afspraak. Samen kijken we naar wat het beste is voor jouw tuin.

Tuinonderhoud voor VvE Beheer

Een goed onderhouden gemeenschappelijke tuin is van onschatbare waarde voor een Vereniging van Eigenaren. Het bevordert een gevoel van samenhorigheid en verhoogt de waarde van het vastgoed. Wij proberen zoveel mogelijk de specifieke behoeften van VvE’s op te nemen in een op maat gemaakt onderhoudsplan. Onze VvE tuinonderhouddiensten omvatten:

  • Jaarlijks Onderhoudsplan: Samen stellen we een plan op dat aansluit bij de wensen van de VvE en de behoeften van de tuin. In overleg wordt er een onderhoudscontract opgesteld.
  • Efficiënt Budgetbeheer: We zorgen voor transparante kosten in het onderhoudscontract en zetten in op duurzaamheid en biodiversiteit om onderhoudskosten te beperken. Denk hierbij aan een biodivers maaibeleid waardoor er minder gemaaid hoeft te worden.
  • Gladheidsbestrijding en Service: Bij calamiteiten staan wij paraat om snel en effectief te handelen.
Snoeien februari - tuinonderhoud mei

Neem contact op voor een groene toekomst

Wij zijn gepassioneerd over het creëren van groene, bloeiende ruimtes die een positieve impact hebben op jouw omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw bedrijfstuin of VvE tuinonderhoud.