Meteen naar de inhoud

Over De Plant Technicus

Je kan het laten, je kan het doen, maar nog mooier is om het te laten doen.

Passie voor het vak

Een hovenier met passie en liefde voor zijn vak; zo kun je De Plant Technicus het best omschrijven. Opgegroeid tussen de sierteelt van Boskoop, waardoor de passie voor bomen en planten al snel zichtbaar werd. Met ruim 15 jaar ervaring vakbekwaam op het gebied van tuinen, van aanleg tot onderhoud, van gazon tot dakterras.

De Plant Technicus - Hovenier onderhoud en aanleg
”Ik krijg energie van het delen van kennis en het creëren van prachtige groene ruimtes zowel binnen als buiten.”

De aanleg van uw tuin

Er komt zoveel kijken bij de aanleg van een tuin!

Over De Plant Technicus

Ik ben Nick Dijs. Geboren onder de rook van Breda, maar opgegroeid in het prachtig groene Boskoop. Bekend door haar ligging in het Groene Hart en de vele kwekerijen. Als tiener was de keuze voor een bijbaantje dan ook snel gemaakt. Jarenlang verdiende ik een zakcentje bij in de boomkwekerij van de buurman. De interesse voor het groen was geboren. Maar de afwisseling en creativiteit ontbrak voor mij. Na een zijstapje als greenkeeper op een golfbaan ben ik daarna bij de andere buurman terecht gekomen als leerling hovenier.
Aanleg biodoverse tuin - De Plant Technicus Hoveniersbedrijf
Syringa vulgaris - De plant technicus hoveniersbedrijf - aanleg beplanting
De rest van het verhaal laat zich daarna makkelijk schrijven. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in het prachtige vak dat dit is. De vele planten met elk hun eigen verhaal. De verschillen die je kan maken door groen te denken. De blije gezichten van klanten. De verhalen over de vele vogeltjes en insecten die worden aangetrokken door mijn plantkeuze. Ik raakte kortom verzot op tuinen en alles wat daarbij hoort.

Na 11 jaar voor een prachtig bedrijf in het hogere segment te hebben gewerkt, werd het tijd om mijn ervaringen en kwaliteit mee te nemen naar mijn eigen bedrijf: De Plant Technicus. Anderen net zo enthousiast maken over ‘de tuin’. Bewustzijn creëren over het ecologisch en biodivers denken vanuit het groen.

Ik hoop eigenlijk altijd een beetje dat mensen net zo enthousiast worden over planten en tuinen als dat ik ben.

Aanleg biodoverse tuin - De Plant Technicus Hoveniersbedrijf

AANLEG

Aanleg van de tuin uit je dromen

Tuinonderhoud - De Plant Technicus

ONDERHOUD

Onderhoud van de tuin uit je dromen

AANLEG

Aanleg van de tuin uit je dromen

Mijn diensten

Beregening

Beregening van uw tuin is geen luxe