Meteen naar de inhoud

Over De Plant Technicus

In deze periode kan je de indeling van je tuin nog eens goed onder de loep nemen. 
Zodat alles verzorgd de winter door kan komen.

De Plant technicus

Passie voor het hoveniersvak

Een hovenier met passie en liefde voor zijn vak; zo kun je De Plant Technicus het best omschrijven. Opgegroeid tussen de sierteelt van Boskoop, waardoor de passie voor bomen en planten al snel zichtbaar werd. Met ruim 15 jaar ervaring vakbekwaam op het gebied van tuinen, van aanleg tot onderhoud, van gazon tot dakterras.

Ik ben Nick Dijs. Geboren onder de rook van Breda, maar opgegroeid in het prachtig groene Boskoop. Bekend door haar ligging in het Groene Hart en de vele kwekerijen. Als tiener was de keuze voor een bijbaantje dan ook snel gemaakt. Jarenlang verdiende ik een zakcentje bij in de boomkwekerij van de buurman. De interesse voor het groen was geboren. Maar de afwisseling en creativiteit ontbrak voor mij. Na een zijstapje als greenkeeper op een golfbaan ben ik daarna bij de andere buurman terecht gekomen als leerling hovenier.

Maart t/m mei

Bemesten

Snoeien

Zorgt voor bloei

Krijg jij al voorjaarkriebels?

Lees wat je zelf al kunt doen om de tuin een kickstart te geven dit seizoen!

Werkzaamheden voor de voorjaarsbeurt​

De rest van het verhaal laat zich daarna makkelijk schrijven. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in het prachtige vak dat dit is. De vele planten met elk hun eigen verhaal. De verschillen die je kan maken door groen te denken. De blije gezichten van klanten. De verhalen over de vele vogeltjes en insecten die worden aangetrokken door mijn plantkeuze. Ik raakte kortom verzot op tuinen en alles wat daarbij hoort.

Op zoek naar een gepassioneerde hovenier?

Maak dan snel een afspraak. Samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden in jouw tuin.

Projecten

Bekijk de verschillende projecten die ik heb gedaan.

Vind hier mijn projecten in tuin aanleg, onderhoud en beregening. 

Hovenier in tuin onderhoud en aanleg

Waarom De Plant Technicus

15 jaar ervaring

Ecologische gedachte

Meedenkend

Persoonlijk & eerlijk