Ga naar de inhoud

Maaiservice

Jouw gazon jaarrond in topconditie!

Gazononderhoud

Jouw gazon jaarrond in topconditie!

Bij De Plant Technicus begrijpen we dat jouw tuin een waardevolle plek is om van te genieten, en dat geldt zeker voor een weelderig gazon. Daarom bieden wij onze maaiservice aan, een op maat gemaakt plan om jouw gazon het hele jaar door in topconditie te houden.

Het hele jaar door

verticuteren

Bemesten

Wat houdt onze Maaiservice in?

Onze Maaiservice is veel meer dan alleen het wekelijks maaien van jouw (grote) gazon. We gaan een stap verder om ervoor te zorgen dat jouw gazon er altijd prachtig uitziet:

Wekelijks maaien: Ons team zorgt voor een regelmatige en strakke maaibeurt, waardoor jouw gazon er altijd keurig uitziet.
Graskanten bijwerken: We houden de graskanten netjes bij, wat zorgt voor een gazon met een scherpe afwerking.
Bemesten op het juiste moment: We passen bemesting toe op de juiste momenten van het jaar, wat essentieel is voor een gezonde en weelderige groei van het gras.
Intensieve onderhoudsbeurt (Optioneel): Indien gewenst, bieden we een intensieve onderhoudsbeurt aan. Hierbij wordt jouw gazon geverticuteerd, bij gezaaid en bezand, wat de gezondheid van het gras bevordert.

Lees de tips voor een groen, gezond gazon!

”Een groene grasmat is een gezonde grasmat”

Voordelen van onze maaiservice:

Tijdsbesparing: Met slechts enkele uren arbeid per maand wordt jouw gazon in topvorm gehouden, zelfs als je druk bent of op vakantie bent.
Optimaal onderhoud: Onze professionals houden tijdens het maaien een oogje in het zeil en kunnen eventuele problemen in de tuin snel oplossen.
Maatwerk: We passen onze maaiservice aan jouw specifieke behoeften aan, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt voor jouw gazon.
Geen dure machines nodig: Je hoeft zelf geen grote en kostbare maaimachines aan te schaffen of te onderhouden, wat kosten en ruimte bespaart. Wij hebben voor elk gazon de juiste grasmaaier.

Benieuwd naar de maarservice?

Heb je ooit gedroomd van een gazon dat er het hele jaar door uitziet alsof het door professionals is verzorgd, zonder dat je daar zelf tijd of moeite in hoeft te steken? Onze maaiservice bij De Plant Technicus maakt deze droom werkelijkheid. We nemen niet alleen het maaien uit handen, maar zorgen voor een alomvattende verzorging die jouw gazon laat stralen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons een plan samenstellen dat perfect aansluit bij jouw wensen. Jouw gazon verdient het allerbeste, en wij staan klaar om dat te leveren. Laat ons jouw gazon transformeren tot een weelderige, groene oase waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Op zoek naar een gepassioneerde hovenier?

Maak dan snel een afspraak. Samen kijken we naar wat het beste is voor jouw tuin.