Ga naar de inhoud

Maandelijks tuinoverhoud in Wassenaar

Een vrijstaande prachtige woning met bijpassende tuin in Wassenaar vol prachtige bloeiers; deze tuin verdient al mijn aandacht.

Project

Compleet tuinonderhoud

Alle tuinen blijven mooi met een beetje extra aandacht maar niet alle tuinen zijn hetzelfde. Daarom verschilt de regelmaat van het tuinonderhoud per tuin. Het onderhoud in deze tuin in Wassenaar is echter zo intensief dat ik hier elke maand aandacht aan besteed.

Hagen snoeien, onkruid bestrijden, heester snoeien, vaste planten scheuren, grond verbeteren, bemesten en bladruimen. Werkzaamheden welke elke maand terugkomen in het tuinonderhoud. Om deze tuin te laten stralen loop ik gewapend met mijn snoeischaar en bladhark elke maand een ronde door deze mooie Wassenaarse tuin.

Maaiservice

Snoeien

Maandelijks onderhoud

Benieuwd wat ik voor jouw tuin kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, ik kom graag kijken en gezamenlijk een stap dichter bij jouw droomtuin komen

Maaiservice abonnement

Tuinen met een mooie grasmat zijn een echte eyecatcher! Daarom verdient het gazon wat extra aandacht. Naast afspraken over de  onderhoudswerkzaamheden is er ook een maaiservice abonnement overeengekomen. In het groeiseizoen wordt het gazon wekelijks gemaaid. In het voorjaar wordt er geverticuteerd. Elke twee maanden wordt het gazon bemest met de juiste bemesting en in de winter behandeld met kalk. Op deze manier behoud je een sterke en prachtig groene grasmat. Kortom, veel werk dat ik graag van je uit handen neem.

Het eind resultaat