Ga naar de inhoud

De Tevreden Kruldistel Podcast

  De Tevreden Kruldistel Podcast

  De Plant Technicus

  Een podcast over groen!

  Samen met Roelof de Vries ben ik dit jaar begonnen met een nieuwe groen avontuur. Wellichtheb je  ons al zien vertellen bij Omroep Max hoe enthousiast wij hierover zijn?

  Podcast bij Podimo

  Wij nemen jullie hier graag in mee via onze nieuwe podcast ‘De Tevreden Kruldistel’. Te beluisteren via de Podimo app. Een podcast over groen waarin wij de luisteraar meenemen in wat er allemaal te doen is in de tuin. Denk hierbij aan hoe te verplanten van je oude kerstboom en welke 7 stukken gereedschap zijn onmisbaar om in je schuurtje te hebben? Ook nemen we je mee in onze Spaanse peper contest. Van zelf voorzaaien naar een grote pot sambal. Wie zal er winnen? Ook is er alle ruimte voor luisteraars om met vragen te komen. Hopelijk kan ik jouw vraag beantwoorden en kan jij verder je eigen tuinproject!

  Wil je horen hoe ons avontuur tot nu toe verloopt? Meld je aan via de button onderaan het bericht, en luister zelfs twee maanden gratis via Podimo naar onze podcast: ‘De Tevreden Kruldistel’. 

  Zie ons hier bij Omroep Max

  Samen met mijn podcast vriend Roelof te gast bij Martine van Os bij Tijd voor Max

  Een klein tipje van de sluier over onze podcast en stiekem  nog wat meer. Uiteraard kwamen er direct een veel gestelde vraag over voorzaaien op tafel. Weten welke vraag Martine had en welk antwoord ik daar op had? Klik op het filmpje hiernaast.